Stefan Burger

Ik vind het erg leuk om in de keuken bezig te zijn, om te koken en gerechtjes te maken. Ook hou ik erg van sport, voornamelijk voetbal en formule 1. In 2020 ben ik begonnen met de opleiding onderwijsassistent bij Albeda. Momenteel zit ik in het tweede leerjaar en heb ik het erg naar mijn zin. Ik kom zelf uit Hoek van Holland en ik vind het erg leuk en fijn om stage te lopen bij INOVA. Ik hoop hier veel te kunnen leren en de kinderen een fijn gevoel op school te geven. 

Naam Groep Aanwezig Maildres Functie 
Martine van den Berg   ma - vr martine.vandenberg@stichtingboor.nl Directeur
Marleen de Zeeuw 0/1/2 ma, di marlee.dezeeuw@inova-basisonderwijs.nl Groepsleerkracht
Hester Salas 0/1/2 ma, wo, do hester.salassejas@inova-basisonderwijs.nl Groepsleerkrcaht
Sabine Nowee
0/1/2 ma,vr sabine.nowee@inova-basisonderwijs.nl Pedagogisch medewerker
Marielle Bosgieter 3/4/5
do-vr               marielle.bosgieter@inova-basisonderwijs.nl  Groepsleerkrcaht
Carolien van der Schilt 3/4/5 ma, do, vr carolien.vanderschilt@inova-basisonderwijs.nl Groepsleerkracht
Leandra Pappers 3/4/5 ma,di leandra.pappers@inova-basisonderwijs.nl Groepsleerkracht
Esther Brix
3/4/5   esther.brix@inova-basisonderwijs.nl Zij-instromer
Mandy van den Nieuwenhuizen 6/7/8
ma, di mandy.vandennieuwenhuizen@inova-basisonderwijs.nl Groepsleerkracht
Fatma Karabektas 6/7/8 do-vr fatma.karabektas@inova-basisonderwijs.nl Groepsleerkracht
Shannon Fierinck 6/7/8 ma-vr shannon.fierinck@inova-basisonderwijs.nl Groepsleerkracht
Zefanja Tol 6/7/8 ma-do zefanja.tol@inova-basisonderwijs.nl Leerkracht ondersteuner
Patrick Triep   di, do,vr patrick.triep@inova-basisonderwijs.nl Vakdocent bewegingsonderwijs Leerkracht Engels
Sanne Harthoorn   ma, di, do sanne.harthoorn@inova-basisonderwijs.nl Intern begeleider

 

Gezinsspecialist
Marc Lomans   ma, di, wo marc.lomans@inova-basisonderwijs.nl Conciërge
Monique van der Heijden   ma, do, vr monique.vanderheijden@inova-basisonderwijs.nl Administratie

 

Over ons

INOVA is sinds 31 augustus 2020 de naam van onze basisschool die vroeger OBS van Rijckevorsel heette. De nieuwe naam past bij onze nieuwe onderwijsvisie. Dit onderwijsconcept gaat mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en legt een goede basis voor ondernemende kinderen. We betrekken de bedrijven én buurt om ons heen bij ons onderwijs. We geven projectmatig onderwijs waarbij onderzoekend & bewegend leren centraal staan. We dagen de kinderen uit om alles uit zichzelf te halen.
De onderbouw van de school is in de zomervakantie van 2020 groots verbouwd en heeft een frisse uitstraling en nieuwe look & feel. In de kerstvakantie eind 2020 tot begin 2021 is de bovenbouw aangepakt. Ook daar is nu alles opgeknapt en is er een fijne sfeer die past bij de omgeving en ons projectgericht onderwijs. Kom eens langs voor een kennismaking!

stichting boor

Onze school valt onder schoolbestuur Stichting Boor, samen met nog 77 scholen in Rotterdam en omgeving. Boor vergroot de kansen van leerlingen door te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Lees meer 

meer weten over ons

Als u ook wilt weten waar we voor staan, lees dan verder bij onze missie. Daar leggen we ook meteen uit waar onze naam INOVA voor staat. U bent ook vast benieuwd naar onze namen en gezichten. Die kunt u vinden onder team. We vertellen daar meteen wat over onze hobby want we hebben wel het leukste beroep wat er bestaat, maar we doen er ook nog wel iets naast. 
Wist u al dat onze school meer heeft dan alleen basisonderwijs? Voor alle vormen van opvang, kinderdagverblijf en doorstroom voor kinderen van 0 tot 12 jaar bent u bij INOVA aan het juiste adres!
Nog meer leuke weetjes kunt u lezen onder Leerlingenraad en ons School Ondersteuningsprofiel, wat we ook wel SOP noemen. 
Wie zich afvraagt waarom wij een hele wand hebben gevuld met de afbeelding van het Joodse Monument, kan verder lezen onder Geadopteerd Beeld