Over ons

INOVA is sinds 31 augustus 2020 de naam van onze basisschool die vroeger OBS van Rijckevorsel heette. De nieuwe naam past bij onze nieuwe onderwijsvisie. Dit onderwijsconcept gaat mee met de ontwikkelingen in de maatschappij en legt een goede basis voor ondernemende kinderen. We betrekken de bedrijven én buurt om ons heen bij ons onderwijs. We geven projectmatig onderwijs waarbij onderzoekend & bewegend leren centraal staan. We dagen de kinderen uit om alles uit zichzelf te halen.
De onderbouw van de school is in de zomervakantie van 2020 groots verbouwd en heeft een frisse uitstraling en nieuwe look & feel. In de kerstvakantie eind 2020 tot begin 2021 is de bovenbouw aangepakt. Ook daar is nu alles opgeknapt en is er een fijne sfeer die past bij de omgeving en ons projectgericht onderwijs. Kom eens langs voor een kennismaking!

stichting boor

Onze school valt onder schoolbestuur Stichting Boor, samen met nog 77 scholen in Rotterdam en omgeving. Boor vergroot de kansen van leerlingen door te focussen op maximale onderwijsresultaten, maar ook door de talenten van de kinderen in de meest brede zin te ontwikkelen. Lees meer 

meer weten over ons

Als u ook wilt weten waar we voor staan, lees dan verder bij onze missie. Daar leggen we ook meteen uit waar onze naam INOVA voor staat. U bent ook vast benieuwd naar onze namen en gezichten. Die kunt u vinden onder team. We vertellen daar meteen wat over onze hobby want we hebben wel het leukste beroep wat er bestaat, maar we doen er ook nog wel iets naast. 
Wist u al dat onze school meer heeft dan alleen basisonderwijs? Voor alle vormen van opvang, kinderdagverblijf en doorstroom voor kinderen van 0 tot 12 jaar bent u bij INOVA aan het juiste adres!
Nog meer leuke weetjes kunt u lezen onder Leerlingenraad en ons School Ondersteuningsprofiel, wat we ook wel SOP noemen. 
Wie zich afvraagt waarom wij een hele wand hebben gevuld met de afbeelding van het Joodse Monument, kan verder lezen onder Geadopteerd Beeld