projectonderwijs

Wij noemen onze onderwijsvorm Projectonderwijs. Hierbij zijn onze activiteiten rond een thema geclusterd. Kinderen ontwikkelen zich op een natuurlijke en betekenisvolle manier; op het gebied van kennis, vaardigheden en houding.
De ene keer hebben we een verkennend project en de andere keer heeft het project een probleemoplossend karakter. Altijd draait het om samenwerken en het toepassen van wat er geleerd wordt.

We hebben trouwens ook een Denktank; een plek waar je naartoe kunt om te gaan brainstormen, samen te werken aan een project of wat er maar net nodig is. Dat doen we midden in de school; lekker centraal en zichtbaar. Op die plek, op de 1e verdieping, kom je tot actie; je gaat er anders weg dan hoe je er gekomen bent. Ervaar het zelf én bekijk het binnenkort als de bovenverdieping af is. 
En we zijn HI-tech; want daar hebben we ook een speciaal lokaal voor. Met techniektorens en alles wat je nodig hebt om technisch een stapje verder te komen. 

We geven projectonderwijs in de middag, aan alle groepen. Als je meer wilt weten over deze vorm van onderwijs, neem gerust contact op.