NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Pieenegym

30 november 2023
Ook dit jaar was er voor de leerlingen van groep 3 en 4 weer pietengym Meester Tom had werkelijk alle disciplines van een goede piet behandeld. Klauteren, springen, over daken lopen, precisiestrooien en zelfs roeien.

Uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar pietendiploma gehaald onder het toeziend oog van enkele papa's en mama's.

Rommelpiet groep 1/2

30 november 2023
Woensdag 30 november was het hek van de dam hoor... Rommelpiet was geweest. Het hele lokaal was overhoop gehaald, de buitendeur kon niet open, want er stond een kast voor en de deuren van het lokaal zaten op slot.

Om 8:20 uur gingen de deuren van groep 3/4 open en kwamen de 'gillende keukenmeiden' binnen om z.s.m. de sleutel te zoeken. Ik ben geen ochtendmens, maar ik was op dat moment klaar wakker 👀.

Toen Abijah de sleutel vond konden ze eindelijk hun eigen lokaal in en zagen ze de troep, maar vooral ook de kado's, kruidnoten en appeltjes in hun schoen. Met z'n allen hebben we de klas opgeruimd door samen te werken, alles weer op z'n plek te zetten en veel te sorteren. De beste rekenles van het jaar dacht ik zo.

Na het opruimen konden ze allemaal het kado uitpakken en begonnen we de dag. En aangezien de piet met appels de letter "p" had gemaakt, konden we dit mooi koppelen aan de taalles. Zo doen we dat bij Inova.

Lol me schoencadeau groep 7/8

30 november 2023
Lol met het schoencadeautje 🎁 letters van kruidnoten!

Stopmotion

30 november 2023

Maandag 27 november heeft groep 7/8 geleerd om een stopmotion filmpje te maken van een gastdocent van de SKVR.
Docenten van SKVR Rotterdam zetten zich in voor een samenleving waarin iedereen erbij hoort. Met gelijke kansen voor iedereen. SKVR verbindt. Zij doen dit met kunst- en cultuuractiviteiten voor alle Rotterdammers.

Hier kunnen de gemaakte filmpjes van vandaag gedownload worden: https://we.tl/t-4SSoJdbMPs

Download de app op Cateater.com en probeer het zelf!

Pagina 7 van 29Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste