NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Groepsdoorbroken werken vanaf 2021-2022

11 juni 2021
In het nieuwe schooljaar gaan wij werken met een nieuwe groepsindeling. 
Daarbij kijken we niet meer naar leeftijd maar naar het niveau van elke leerling, zodat alle leerlingen les krijgen op hun eigen niveau. 

Lees meer 

Open Dag 12 juni

27 mei 2021

Wilt u ook weten hoe ons projectonderwijs eruitziet? En hoe wij bewegend leren? Of bent u op zoek naar een goede school met vernieuwend onderwijs voor uw kind(eren)? Neem dan een kijkje op onze open dag! 

 

Op zaterdag 12 juni van 12.00-15.00 uur staan alle deuren van INOVA wijd open; zowel voor het basisonderwijs als voor het kinderdagverblijf De Zeebaboe, de 2+ groep StapYes en de BSO Kids Pleasure. 

U bent van harte welkom om onze school te komen bekijken, samen met kinderen, kleinkinderen en/of iedereen die benieuwd is hoe ons onderwijs voor de (toekomstige) leerlingen in Hoek van Holland eruitziet.  

Er worden -corona proof- rondleidingen gegeven en u heeft voldoende gelegenheid om overal te kijken en vragen te stellen. Het is een mooie kans om de glijbaan en zandbak in onze school uit te proberen en in ons Hi-Tech lokaal te ervaren hoe de leerlingen bij ons toekomstgericht onderwijs krijgen.  

Nieuwsgierig naar ons nieuwe onderwijs, nieuwe visie en nieuwe onderwijsomgeving? Er is meer… We zijn nog niet klaar met vernieuwen! Kom kijken wat we begin van het nieuwe schooljaar nog meer van plan zijn! 

 

Uiteraard kunt u ook alvast een kijkje nemen via onze virtual tour 

Is het nu spelen of spellen!!!

17 maart 2021
Verleden tijd, tegenwoordige tijd, soms haal je alles door de war.
💪🏻Met veel oefenen kun je dit beter onthouden!

De leerlingen van groep 7/8 kregen een werkwoord, dit werkwoord moesten zij onthouden, vervolgens gingen ze van de glijbaan en moesten ze hinkelend naar boven. 🏃🏻🏃‍♀️🏃‍♂️Klik hier voor het filmpje.

Het werkwoord moesten zij vervoegen in de ik/jij/wij - vorm

Kers op de taart

18 februari 2021

“…heel knap wat jullie in zo’n korte tijd voor elkaar hebben gekregen en vooral dat het proces van verandering niet is gestagneerd door thuisonderwijs en de lock downs als gevolg van Coronamaatregelen …”

Dat waren de woorden van de inspecteur van Onderwijs die onze school op 9 februari na het inspectieonderzoek een dikke voldoende gaf voor de Kwaliteit van de school. 

En daar zijn we natuurlijk best trots op. Dat hebben we te danken aan ons topteam dat niet alleen achter onze nieuwe visie en onderwijsmethode staat, maar het ook dagelijks in praktijk brengt!

Dat was zéker een taart waard!

Pagina 7 van 9Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  Volgende   Laatste