NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Workshop striptekenen

23 februari 2023
Kunst is een breed begrip, we proberen de kinderen tijdens dit project dan ook met zoveel mogelijk verschillende vormen in aanraking te laten komen. 🎭🖼🎨🎼🖌

Vrijdag 17 februari stond een workshop striptekenen op het programma! 📏🖍📙 Meester Remco, een échte kenner als het aankomt op design (én ook de broer van juf Marleen), kwam ons van alles vertellen over striptekenen. Denk aan hoe je verschillende vormen kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een gezicht, maar ook hoe je emoties door vrij simpele trucs kunt uitbeelden op papier.

Natuurlijk bleef het niet bij uitleggen.. de kinderen hebben zelf ook heerlijk getekend! Zijn het geen plaatjes?

24 feb. Talentenshow en kunstveiling voor Giro 555

16 februari 2023
Creatie hier, creatie daar! De school ademt momenteel kunst! In allerlei vormen: er is geschreven kunst 📖, geverfde/getekende kunst 🎨, drama en zang 🎭🎤.. etc.

Zo heeft meester Zefanja gister met een deel van 5/6 en 7/8 beeldende kunst gemaakt á la pollock. 🎨 Sommige kinderen waren vergeten iets ouds aan te trekken. 😅🙈 Wij hopen dat uw wasmachine dit vlekkeloos oplost.. 😉

Verder zongen juf Mandy en Marleen er met de kinderen op los bij het lied Hakuna Matata! 🎼🎶🎤

Wat betreft dit laatste zou het heel leuk zijn als er thuis geoefend wordt met de Engelse songtekst (zie hieronder). Ook leuk als u deze kent, dan kunt u 24 februari een deuntje meezingen tijdens onze talentenshow waar u van harte welkom bent! 🥳😎 Die middag zal er ook een veiling zijn waar alle gemaakte kunststukken zullen worden geveild. De opbrengst hiervan zal naar Giro 555 gaan, oftewel naar de de slachtoffers van de aardbeving in Syrië en Turkije. 😪🙏 U bent welkom vanaf half 1. Hopelijk tot dan! 👋😊

Zie hierbij de lyrics:

Hakuna Matata! What a wonderful phrase
Hakuna Matata! Ain't no passing craze

It means no worries
For the rest of your days
It's our problem-free philosophy
Hakuna Matata!

When he was a young warthog
When I was a young warthog!
He found his aroma lacked a certain appeal
He could clear the Savannah after every meal
I'm a sensitive soul, though I seem thick-skinned
And it hurt that my friends never stood downwind

He was ashamed!
Thought of changin' my name
He was downhearted
Every time that I...

Hakuna Matata!
What a wonderful phrase
Hakuna Matata!
Ain't no passing craze
It means no worries
For the rest of your days
It's our problem-free philosophy

Hakuna Matata!

Clinic Kin-Ball

03 februari 2023
Kin-Ball is de enige sport in de wereld waarin drie teams tegelijkertijd tegen elkaar spelen. Het officiële speelveld is iets groter dan een gymzaal en er wordt gespeeld met een enorme softbal gemaakt van speciaal materiaal. Het doel van dit teamspel is de Kin-Ball zo te slaan dat de andere teams de bal niet kunnen kan vangen voordat hij de grond raakt. Als dit team de bal echter onder controle krijgt en stil kan houden zonder de grond te raken, mogen zij proberen te scoren.

Clinic Spikeball

27 januari 2023
De leerlingen van groep 7/8 hebben dinsdag een clinic spikeball gevolgd. Spikeball is een redelijk nieuwe sport die vooral in Amerika heel erg populair was. Dat is nu overkomen waaien naar Europa en Nederland. Er doen 2 teams mee aan het spel. Deze teams moeten de bal op de trampoline slaan.
Pagina 6 van 19Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste