NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Sint groep 1 t/m 4

10 december 2023

Dinsdag 5 december was het echt gezellig met de Sint op school. De hele onderbouw en een aantal kinderen van het kinderdagverblijf waren er bij.

Er is gedanst, gezongen en er zijn goal celebrations vertoond. De Sint was behoorlijk onder de indruk. Toen er twee jongens gingen breakdancen kon een van de Pieten zich niet meer bedwingen en liet ook haar moves zien.

 

Sint groep 7/8

10 december 2023

Nadat we de Sint buiten hadden ontvangen zijn we cadeautjes gaan uitpakken in de klas. Iedereen had een gedicht voor een ander geschreven en wat waren ze goed gelukt! 🤩
Na het buitenspelen zijn we gaan dobbelen 🎲. Het was mega spannend en wat hebben we gelachen 😁.

 

Pieenegym

30 november 2023
Ook dit jaar was er voor de leerlingen van groep 3 en 4 weer pietengym Meester Tom had werkelijk alle disciplines van een goede piet behandeld. Klauteren, springen, over daken lopen, precisiestrooien en zelfs roeien.

Uiteindelijk heeft iedereen zijn of haar pietendiploma gehaald onder het toeziend oog van enkele papa's en mama's.

Rommelpiet groep 1/2

30 november 2023
Woensdag 30 november was het hek van de dam hoor... Rommelpiet was geweest. Het hele lokaal was overhoop gehaald, de buitendeur kon niet open, want er stond een kast voor en de deuren van het lokaal zaten op slot.

Om 8:20 uur gingen de deuren van groep 3/4 open en kwamen de 'gillende keukenmeiden' binnen om z.s.m. de sleutel te zoeken. Ik ben geen ochtendmens, maar ik was op dat moment klaar wakker 👀.

Toen Abijah de sleutel vond konden ze eindelijk hun eigen lokaal in en zagen ze de troep, maar vooral ook de kado's, kruidnoten en appeltjes in hun schoen. Met z'n allen hebben we de klas opgeruimd door samen te werken, alles weer op z'n plek te zetten en veel te sorteren. De beste rekenles van het jaar dacht ik zo.

Na het opruimen konden ze allemaal het kado uitpakken en begonnen we de dag. En aangezien de piet met appels de letter "p" had gemaakt, konden we dit mooi koppelen aan de taalles. Zo doen we dat bij Inova.
Pagina 6 van 28Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste