NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Kerststerren solderen

27 december 2023

Afgelopen vrijdag heeft WNTweb een techniek-workshop gegeven aan groep 7/8. De leerlingen hebben leren solderen van kerststerren met LED-lampjes erin.

Schaatsbaan

27 december 2023

In de laatste week voor de kerstvakantie hebben alle groepen kunnen zwieren en zwaaien op de schaatsbaan. Geweldig !!!

Sint groep 1 t/m 4

10 december 2023

Dinsdag 5 december was het echt gezellig met de Sint op school. De hele onderbouw en een aantal kinderen van het kinderdagverblijf waren er bij.

Er is gedanst, gezongen en er zijn goal celebrations vertoond. De Sint was behoorlijk onder de indruk. Toen er twee jongens gingen breakdancen kon een van de Pieten zich niet meer bedwingen en liet ook haar moves zien.

 

Sint groep 7/8

10 december 2023

Nadat we de Sint buiten hadden ontvangen zijn we cadeautjes gaan uitpakken in de klas. Iedereen had een gedicht voor een ander geschreven en wat waren ze goed gelukt! 🤩
Na het buitenspelen zijn we gaan dobbelen 🎲. Het was mega spannend en wat hebben we gelachen 😁.

 

Pagina 6 van 29Eerste   Vorige   1  2  3  4  5  [6]  7  8  9  10  Volgende   Laatste