NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Verbouwing fase 2

07 januari 2021
In de kerstvakantie is keihard gewerkt om de bovenverdieping om te turnen naar onze nieuwe INOVA-look & feel.
Door het thuisonderwijs konden we nog wat langer doorgaan met rommel en herrie maken en inmiddels we zien de school nu elke dag mooier worden.
Houd onze social media in de gaten om niks te missen. Hopelijk kan iedereen snel weer naar school om alles met eigen ogen te bewonderen. 

Nationale voorleesdagen

06 januari 2021
Van 20 tot 30 januari vinden de nationale voorleesdagen plaats. Lezen jullie mee? 

Juf Marielle 40 jaar in het onderwijs

05 januari 2021
We begonnen dit jaar heel feestelijk. Juf Mariëlle werkt maar liefst 40 jaar in het onderwijs! Dat was natuurlijk een taart waard!
Jammer dat de kids allemaal vanuit huis les volgden want een online feestje haalt het niet bij een gezellig feest op school. 
We hopen dat we alle volgende mijlpalen weer gewoon op school kunnen vieren!
En dat Juf Mariëlle nog heel lang onze school blijft versterken!


Pagina 5 van 5Eerste   Vorige   1  2  3  4  [5]  Volgende   Laatste