NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Impressie paasfeest Inova!!!

10 april 2023
Klik hier voor het paasfeest

Paasfeest bovenbouw

10 april 2023
Na een super gezellig paasontbijt zijn de leerlingen van groep 5,6,7 en 8 hard aan de slag gegaan. Ze konden kiezen uit verschillende activiteiten: een spelling-, grammatica- of reken-puzzel-speurtocht. Maar ook was er een pimp-je-ei-wedstrijd en een de-mooiste-placemat-wesdtrijd.

Rond een uur of 11 was het hoogtepunt van onze paasdag: eitje tik.

Uit volle borst werd er meegezongen en werden de finalisten toegejuicht.

Paasfeest groep 1/2

10 april 2023
Wat hebben we woensdag een gezellige dag gehad. We zijn de ochtend begonnen met een heerlijk paasontbijt. Daarna de eerste ronde van "eitje tik", reuze spannend. Ondertussen had paashaas Langoor een heleboel paaseitjes verstopt en mochten wij die gaan zoeken. Daarna nog de finale van "eitje tik". De derde prijs is gewonnen door Dieske, de tweede prijs door Jaimy en de winnaar is Dee-Shainely! Gefeliciteerd!
Ook willen we de twee moeders die alle boodschappen hebben gehaald en de hele ochtend hebben geholpen ontzettend bedanken. Jullie waren onmisbaar!

Gastles Energie

20 maart 2023
Groep 7/8 heeft dinsdag 14 maart in het kader van het project: Energie proefjes gedaan met wind-, aard- en zonne-energie.
Pagina 4 van 19Eerste   Vorige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste