NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Blote voeten race

15 juni 2023
De leerlingen hebben gister tijdens de actieve pauze over het blote voeten parcour geracet. Schoenen & sokken uit en gaan! Iedereen vond het heerlijk. Ook hadden de leerlingen meer balans tijdens het parcour. De snelste tijd was binnen 15,5 seconden van begin tot eind. Doet u dat maar is na.

Gastles WNT weer en Klimaat groep 7/8

31 mei 2023
Groep 7/8 heeft onderzoek gedaan naar het verwarmen van materialen door de zon, hoe je water van een lager naar een hoger niveau kan brengen en wat er in de natuur met elkaar in verbinding staat en nodig heeft om te kunnen blijven bestaan.

BMX clinic

31 mei 2023
Dinsdag 16 mei hebben onze freestylers een BMX Clinic gehad. De leerlingen hebben op de BMXen allerlei verschillende trucjes gedaan. Bij groep 3/4 werden de basics aangeleerd met de eerste tricks. Bij groep 5/6 gingen ze ook al over een kleine heuvel en bij groep 7/8 werd er zelfs over een schans gesprongen. Alle leerlingen hadden het goed onder de knie. Ook hadden we nog een heerlijk zonnetje, dus een top dag!

Koningsspelen

14 mei 2023
Koningsspelen was weer top! Voor groep 7/8 was er eerst een clinic jeu de boules en daarna tennis.
Voor groep 5/6 was er rugby en levend stratego. Groep 3/4 heeft geturnd en allerlei acties van de brandweer uitgevoerd.
Groep 1/2 bleef op school en heeft hier diverse spellen gespeeld.
Op school konden alle kids zich uitleven op de stormbaan.


Pagina 3 van 19Eerste   Vorige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste