NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Krijgen we een karpervijfer????

14 april 2022
We waren even bang dat er een karpervijver middenin de school zou komen, maar we zijn weer helemaal blij!
💪💪 Samen met meester Marc heeft de vader van Jayce (uit groep 3.4.5) onze zandbak weer gevuld.
🚜 🚜 De 2 kub speelzand stonden op het schoolplein dus er moesten aardig wat kruiwagens heen en weer maar ze hebben het klaar!

Project: Ik en mijn familie groep 1/2

04 april 2022
Het hoogtepunt van ons project 'Ik en mijn familie' was het bezoek van een echte baby in onze klas!👶
💐De zus van juf Hester is in februari bevallen van Sara. Ze hadden ook de kraamverzorgster meegenomen. Sara is zelfs in de klas in bad gegaan! De leerlingen weten nu dus alles van luiers verschonen, temperaturen, wegen en badderen.💦

Bezoek Wereldmuseum groep 3/4/5

25 maart 2022
Donderdag 24 maart zijn we op bezoek geweest bij de Superstraat in het Wereldmuseum. Daar hebben we bij verschillende families binnen mogen kijken.Dit in het kader van ons project: Ik en mijn familie.

Zo zijn we bij Rodney geweest. Die de kostuums ontwerpt voor het zomercarnaval. En bij buurvrouw Muller. Zij stond op het punt om te verhuizen. Maar wat moest ze nu wel meenemen en wat kon achterblijven?

Bij "Toko de Maas" zijn we boodschappen gaan doen voor de mensen van de Superstraat. Er werden boodschappen gedaan voor verschillende culturele gerechten.

Ook hebben sommige leerlingen in het restaurant verschillende ingrediënten verzameld voor lekkere recepten. Deze recepten hadden te maken met verschillende religieuze feesten.

Bij het huis van Mereym hebben ze als echte architecten ontworpen huizen gebouwd.

Meester Zefanja wint VR-brillen!!

17 maart 2022
Meester Zefanja heeft een set VR-brillen gewonnen en de meesters en juffen hebben een training gehad om ze te kunnen gebruiken tijdens de lessen.
🦛🦏🐅Dus als de kinderen thuis vertellen dat ze eécht de big five hebben gezien dan weet je dat ze een projectles met VR-brillen hebben gehad
Pagina 23 van 28Eerste   Vorige   18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  27  Volgende   Laatste