NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Fietsles

05 april 2024

Vandaag hebben de leerlingen fietsles gehad op het verkeersplein naast de school.
Ze leerden vooral met vertrouwen en focus te fietsen. Rechtdoor, linksaf, rechtsaf en slalom, al nam niet iedereen dat even serieus.

Ze hebben in ieder geval genoten en ze zijn iets meer vertrouwd geraakt met hun eigen fiets.

 

Paaslunch groep 1/2

05 april 2024

Dit jaar hebben we samen genoten van een Paaslunch. Geen ontbijt dit keer daar er in de ochtend een hele leuke clinic Padel op het programma stond. De leerlingen hebben heerlijk gegeten. 
Zo was het voor onze leerlingen donderdag al een beetje Pasen!

De lunch was door school verzorgd. Het was dan ook een gezonde lunch. Bruin brood, bruine bolletjes, maar ook voor iedereen een lekker croissantje. Veel verschillend beleg, zodat er voor iedereen genoeg te kiezen was. En daarbij nog heerlijk meloen en komkommer!

Voor nu wensen wij iedereen een heel fijn Paasweekend!

Paasfeest groep 3/4

05 april 2024

Donderdag 28 maart hebben we alvast Paasfeest gevierd. We hebben een lekkere lunch gegeten en natuurlijk “eitje tik” gespeeld. Na een spannende wedstrijd is Jaimy de winnaar geworden!

Bezoek museum 40-45 groep 7/8

02 april 2024

Groep 7/8 heeft dinsdag j.l. een bezoek gebracht aan Museum Rotterdam '40-'45 - NU.

We begonnen met een kleine intro door de museummedewerkster; "Wat is het voor museum?" "Wat is er allemaal te zien en te doen?" "Wat zouden we er kunnen ontdekken?"

We deden een rondje door het museum waarbij we onze ogen uitkeken; er stonden zoveel interessante spullen en voorwerpen uit de tweede wereldoorlog. We bekeken een korte film met elkaar over het bombardement op de Rotterdamse binnenstad en we bestudeerden allemaal in tweetallen een voorwerp uit de 2de WO.

De opdracht die volgde was dat we onze eigen vlogs mochten maken over WOII. De kinderen waren super enthousiast en gemotiveerd! 🙏🏼

Pagina 2 van 29Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste