NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Taalspeurtocht groep 3/4/5

22 april 2022
Hoe zat het ook alweer met king, gong en dank?! Aan de hand van een speurtocht hebben we daarmee geoefend.
🤩 We gingen door de GANG en zagen onderweg een BANK. De leerlingen moesten zich LANG maken om bij alle briefjes te kunnen. Maar gelukkig zijn ze niet BANG; de ene BINK is nog stoerder dan de andere, dus dat GING uitstekend.🤩
👀👀 Ze hebben alle briefjes gevonden en lekker geoefend, dus als jullie er even niet meer uitkomen, vraag het aan onze kanjers!

Krijgen we een karpervijfer????

14 april 2022
We waren even bang dat er een karpervijver middenin de school zou komen, maar we zijn weer helemaal blij!
💪💪 Samen met meester Marc heeft de vader van Jayce (uit groep 3.4.5) onze zandbak weer gevuld.
🚜 🚜 De 2 kub speelzand stonden op het schoolplein dus er moesten aardig wat kruiwagens heen en weer maar ze hebben het klaar!

Project: Ik en mijn familie groep 1/2

04 april 2022
Het hoogtepunt van ons project 'Ik en mijn familie' was het bezoek van een echte baby in onze klas!👶
💐De zus van juf Hester is in februari bevallen van Sara. Ze hadden ook de kraamverzorgster meegenomen. Sara is zelfs in de klas in bad gegaan! De leerlingen weten nu dus alles van luiers verschonen, temperaturen, wegen en badderen.💦

Bezoek Wereldmuseum groep 3/4/5

25 maart 2022
Donderdag 24 maart zijn we op bezoek geweest bij de Superstraat in het Wereldmuseum. Daar hebben we bij verschillende families binnen mogen kijken.Dit in het kader van ons project: Ik en mijn familie.

Zo zijn we bij Rodney geweest. Die de kostuums ontwerpt voor het zomercarnaval. En bij buurvrouw Muller. Zij stond op het punt om te verhuizen. Maar wat moest ze nu wel meenemen en wat kon achterblijven?

Bij "Toko de Maas" zijn we boodschappen gaan doen voor de mensen van de Superstraat. Er werden boodschappen gedaan voor verschillende culturele gerechten.

Ook hebben sommige leerlingen in het restaurant verschillende ingrediënten verzameld voor lekkere recepten. Deze recepten hadden te maken met verschillende religieuze feesten.

Bij het huis van Mereym hebben ze als echte architecten ontworpen huizen gebouwd.

Pagina 2 van 8Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  Volgende   Laatste