NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Is het nu spelen of spellen!!!

17 maart 2021
Verleden tijd, tegenwoordige tijd, soms haal je alles door de war.
💪🏻Met veel oefenen kun je dit beter onthouden!

De leerlingen van groep 7/8 kregen een werkwoord, dit werkwoord moesten zij onthouden, vervolgens gingen ze van de glijbaan en moesten ze hinkelend naar boven. 🏃🏻🏃‍♀️🏃‍♂️Klik hier voor het filmpje.

Het werkwoord moesten zij vervoegen in de ik/jij/wij - vorm

Kers op de taart

18 februari 2021

“…heel knap wat jullie in zo’n korte tijd voor elkaar hebben gekregen en vooral dat het proces van verandering niet is gestagneerd door thuisonderwijs en de lock downs als gevolg van Coronamaatregelen …”

Dat waren de woorden van de inspecteur van Onderwijs die onze school op 9 februari na het inspectieonderzoek een dikke voldoende gaf voor de Kwaliteit van de school. 

En daar zijn we natuurlijk best trots op. Dat hebben we te danken aan ons topteam dat niet alleen achter onze nieuwe visie en onderwijsmethode staat, maar het ook dagelijks in praktijk brengt!

Dat was zéker een taart waard!

SchoolWapps wordt Klasbord Ouderapp

18 februari 2021

SchoolWapps 2.0 heeft een fris nieuw uiterlijk en een andere naam, namelijk Klasbord Ouderapp!

Maak je gebruik van de app? De update is nu beschikbaar in de App Store of de Play Store.
Als de app niet automatisch updatet krijg je vanzelf een melding dat de update beschikbaar is.
Als je gebruikmaakt van de webversie kun je die vinden op ouderapp.klasbord.nl.
Ga je per ongeluk nog naar het oude adres, dan verwijzen we je automatisch door naar de nieuwe versie.

Zoals eerder aangegeven verandert er verder niks, dus:

- je blijft gewoon ingelogd en gekoppeld
- je blijft berichten gewoon op dezelfde manier ontvangen
- je hebt nog steeds dezelfde functionaliteiten

Nieuwe kleur voor INOVA: wit!

09 februari 2021
We hebben een nieuwe kleur in onze kleurrijke huisstijl en dat is wit! We hebben een lekker pak sneeuw dus daar kunnen we de leukste en meest creatieve dingen mee doen. 
Voor sommige kids is het zelfs de eerste keer dat ze bewust sneeuw meemaken en ook de oudere kinderen raken er niet op uitgekeken. Het team trouwens ook niet hoor! Dus als jullie wilde verhalen horen over glijden, sleeën en natuurlijk sneeuwballenpret, dan weten jullie dat ze op school zijn geweest!
Pagina 2 van 4Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  Volgende   Laatste