NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Feestelijk afscheid voor juf Marielle

05 juli 2023
Geniet van de foto's, het was een top-dag! Lieve juf Mariëlle, geniet van uw pensioen!

Waterpret tijdens gym!!

15 juni 2023
Er is natuurlijk niets leukers om met dit weer lekker met water bezig te zijn. En hoe leuk is het dan dat je dit als gymles hebt.

De kinderen hadden veel plezier en waren ook heerlijk daarbij in beweging.

Tot slot hebben zij nog even de kans gezien om ook de juffen lekker nat te maken.

Al met al een heerlijke waterpret

Project groep 1/2: het tuincentrum

15 juni 2023
We zijn al weer even bezig met het project Tuincentrum.
Eerst hebben we alle informatie verzameld wat een tuincentrum is en nu zijn we al hard aan het werk om ons eigen tuincentrum te kunnen gaan openen in de klas.

We zijn beginnen om te ontdekken hoe een plantje groeit. Alle kinderen proberen dit uit met een potje van een boon. We hebben geleerd dat deze
wel water nodig hebben. Dus dagelijks zijn er kinderen die hiervoor zorgen.

Zo ook voor de plantjes in het tuincentrum.

Deze week zijn we ook begonnen met het leren van timmeren. Want ja wie weet kan je dan in de toekomst wel plantenbakken in elkaar timmeren. Of een mooi cadeau voor Vaderdag 😉.

En in de bouwhoek worden hele mooie terrassen gebouwd en zelfs met heerlijke bbq’s

KIckboks clinoc

15 juni 2023
Donderdag 8 juni was er weer een toffe clinic. De clinic werd gegeven door Dennis Govaart. Hij geeft sinds kort kickbokslessen op de woensdagmiddag in Hoek van Holland. Na korte sessies van 2 tot 3 minuten kwam er elke keer een nieuwe stoot of trap bij. De leerlingen pikte dit uiteraard snel op. Terwijl de leerlingen bezig waren gaf Dennis individuele tips. Toen ze de stoten en trappen doorhadden was het uiteindelijk tijd voor het sparren. Het ging er hard, maar netjes aan toe! Als uw kind enthousiast is geworden kunt u Dennis contacten op nummer: 0657524810 of via zijn Facebook pagina DJKD Martial Arts.
Pagina 2 van 19Eerste   Vorige   1  [2]  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste