NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Mini Final 18 oktober

26 oktober 2022
Schoolsport010, onderdeel van Sportbedrijf Rotterdam, verzorgt sportclinics bij basisscholen in heel Rotterdam. Zo maken leerlingen kennis met allerlei toffe sporten!

Op dinsdag 18 oktober was er een Mini Final! De Mini Final bestaat uit meerdere gebiedstoernooien die tegelijk plaatsvinden; voetbal, handbal, floorball, atletiek, dammen en schaken. Scholen uit Hoek van Holland hebben gestreden om een felbegeerde plaats op The Final in Ahoy.


Afsluiting project :De supermarkt groep 3/4/5

26 oktober 2022
Het eerste project is alweer afgelopen en wat hebben de leerlingen veel geleerd.

Van tuinder, naar distributiecentrum, tot de supermarkt.


Klik hier voor het filmpje van de leerlingen als afsluiting van het project de supermarkt

Afsluiting project: Ik werk in de supermarkt groep 1/2

26 oktober 2022
De supermarkt Inova heeft zijn deuren gesloten, want het project "Ik werk in de supermarkt" is alweer afgelopen! We zijn dit project in de huid gekropen van de cassière en klant en we zijn zo veel te weten gekomen over de supermarkt! Mede ook door veel boekjes te lezen.

In een aantal boekjes die we gelezen hebben, werden er boodschappen gedaan om pannenkoeken te bakken. Dit wilden de kinderen natuurlijk naspelen in het echt! 😉 Dus dat deden we dan ook! Boodschappen doen, bakmaterialen verzamelen, het recept lezen, meten en wegen en natuurlijk bakken, de kinderen hebben het allemaal zelf gedaan! Wat zijn het toch een toppers en wat hebben we er een hoop van geleerd!

Boksclinic

13 oktober 2022
Pure focus, handen hoog en de ring in. Vandaag hadden we tijdens de gymles een boksclinic. Felix was Nederlands kampioen en kon precies de juiste techniek uitleggen. Na een goede warming-up gingen we over op de jab en de cross. Al gauw gingen we in tweetallen oefenen op de hoeken.
Nadat de basistechniek van boxen was behandeld kwam het sparren aanbod. Gelukkig is iedereen zonder kleerscheuren de les uit gegaan. Onbewust/bewust hebben de leerlingen ook gewerkt aan samenwerken, eigen grenzen aangeven en de motoriek.
Pagina 10 van 19Eerste   Vorige   5  6  7  8  9  [10]  11  12  13  14  Volgende   Laatste