NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Project social-media groep 7/8

28 november 2022
Langzaam maar zeker raakt onze 'media en communicatie'-tafel gevuld! 📸📼☎️ Dank voor jullie bijdrage! 🙏 De kinderen zijn inmiddels ook al flink in de materie gedoken en zijn hard op weg om expert te worden over het door hen gekozen communicatiemiddel!

Vacature: Leerkracht basisonderwijs 3 dagen

21 november 2022De kleermaker

10 november 2022
Bij een nieuw project hoort ook een nieuwe themahoek! Dit keer wordt het het werkatelier van een kleermaker. Maar wat doet een kleermaker en welke materialen gebruikt hij daarbij? Dat kan een kleermaker natuurlijk het beste zelf uitleggen! Daarom hebben we een bezoekje gebracht aan de kleermaker!

De kinderen keken hun ogen uit. Zoveel mooie spulletjes en machines... De kleermaker deed goed voor hoe hij te werk ging. Dit is met aandacht geobserveerd door de kinderen. Als ze straks zelf aan de slag kunnen in de themahoek, weten ze precies wat ze moeten doen! 😁

Project: kleding

07 november 2022
Deze week is het nieuwe project "Mode" begonnen. De leerlingen mochten hun favoriete kleding meenemen en ze zijn hiermee op de foto geweest bij meester Zefanja.

We zagen hele mooie, maar ook grappige outfits. Zo zagen we kinderen in een onesie, prinsessen jurk, Hulk pak, regenboog shirt, vleermuis pak en niet te vergeten, mamma's Snuggle :)
Vol trots stonden ze op de foto en hebben vervolgens hun outfit nagetekend.

Het 3e lokaal is helemaal omgetoverd tot atelier met een echte teken- en ontwerptafel. In het midden van het atelier is uiteraard al het naaigerei te vinden. Daarnaast mogen de naaimachine, strijkplank en diverse kleurstaaltjes niet ontbreken.

Mocht u trouwens nog iets voor ons atelier in huis hebben, dan horen wij dit graag. Wij zijn ook op zoek naar mooie zelfgemaakte creaties om de leerlingen te inspireren.
Pagina 1 van 12Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste