NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Media wijsheid

03 oktober 2022
Vandaag kwam de wijkagent ons “digi-bewust” 👨🏼‍💻 maken in de klas.

Wie maakt er gebruikt van social media? Wie verandert zijn wachtwoord iedere 3 maanden? Wie leest weleens 📄 de voorwaarden? Wie gebruikt hetzelfde wachtwoord voor meerdere app’s? Wie is er weleens online gepest? Ook werd er gesproken over fabeltjesfuik en 🗞 nepnieuws. Natuurlijk hadden de kinderen zoveel andere ❓vragen die te maken hadden met de politie en ook deze werden beantwoord. Bedankt Jeroen 👮🏼‍♂️ voor deze wijze middag!

Sensomotorische sportdag

03 oktober 2022
We hadden hoog bezoek op school. Koning Alexander kwam langs! Een echte deftige koning. Maar wat was hij vergeetachtig... Zelfs de naam van de lakei kon hij niet onthouden... 🤭

Gelukkig had de lakei daar een oplossing voor. Door allerlei oefeningen werden de ridderskills geoefend en de hersenen getraind. De koning deed zo goed mee met de kinderen, dat hij alles weer kon onthouden!

En ook de kinderen zijn weer een beetje slimmer geworden!

Circus tijdens de gymles

03 oktober 2022
Vaandaag was het één groot circus tijdens de gymles op een positieve manier. De leerlingen zwaaiden en klommen in de touwen. In de andere hoek van de zaal klauterden de leerlingen acrobatisch op elkaar. Natuurlijk hebben de acrobaten ook vrije tijd nodig. Wat is er dan beter dan een potje voetbal en knotshockey. Één grote show.

De Ik-tas in groep 6/7/8

23 september 2022
De eerste presentaties van de IK-tas zitten er al op en wat deden de kinderen het goed! Het was voorbereid, er was overnagedacht, er zat humor in maar ook verdrietige momenten werden gedeeld. Ook de luisteraars deden het fantastisch, zij luisterde aandachtig en stelde vragen. We hadden het niet verwacht maar toch hebben we nieuwe dingen geleerd over en van elkaar.
Pagina 1 van 9Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Volgende   Laatste