NIEUWS

Inova basisonderwijs is de plek waar we nauwelijks stil zitten. We proberen jullie een kijkje te geven door af en toe een nieuwtje te plaatsen. Maar eigenlijk is er maar 1 manier om er achter te komen wat we allemaal doen: kom het met eigen ogen, handen en voeten ervaren! Hopelijk kan iedereen snel de deur weer platlopen, maar tot die tijd kun je de virtual tour nemen om de school te bekijken; je kan in alle hoeken komen. Voor de activiteiten moet je natuurlijk de kids en het team hebben dus hou vooral onze social media in de gaten. Dan hoef je niks te missen!

Bezoek Mariniersmuseum

17 mei 2024

Maandag 13 mei heeft groep 5/6 een bezoek gebracht aan het Mariniersmuseum in Rotterdam. Dit nog in het kader van het project Tweede Wereldoorlog. De foto's spreken voor zich!

Koningsspelen

17 mei 2024

We hebben vandaag de Koningsspelen gehad en wat hebben we genoten.

De kinderen hadden veel plezier in de spellen en ook het weer zat mee om nog lekker buiten te spelen. Maar ook lekker buiten van onze lunch genoten!

 

Voetjes van de vloer groep 1/2

22 april 2024

Zeg nu zelf , wat een geweldige dance moves !!! 

Leerzame week groep 3/4

22 april 2024

De leerlingen van groep 3 hebben geleerd hoe een uitslag van een figuur eruit ziet. Het is natuurlijk best moeilijk om dit van papier af te zien. Dus wat is beter dan ervaren. De leerlingen kregen het werkblad geprint en hebben de uitslagen uitgeknipt en gevouwen. Zo wisten zij welke de juiste was. Vandaag hebben ze dit herhaald en hebben er ook mee naar huis genomen.

Gezamenlijk hebben we buiten estafette Spelling gedaan. Woorden die met -eeuw, -ieuw en -uw. Wat waren ze fanatiek en wat hebben we een hoop mooie woorden gezien.

De jager- en bakkerswoorden waren vandaag aan de beurt. De leerlingen van groep 4 kunnen alles hierover vertellen!

De groep heeft gisteren ook de eerste clinic handbal gehad. Wat ook erg geslaagd was. Al met al gezellige en geslaagde dagen!

Pagina 1 van 29Eerste   Vorige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Volgende   Laatste