OPEN DAG 2023-2024?

Wilt u ook weten hoe ons projectonderwijs eruitziet? En hoe wij bewegend leren? Of op zoek bent naar een goede school met vernieuwend onderwijs voor uw kind(eren)? Neem dan een kijkje op onze opendag!

Op... van 12.00-15.00 uur staan alle deuren van INOVA wijd open;zowel voor het basisonderwijs als voor het kinderdagverblijf De Zeebaboe, de 2+ groep StapYes en BSO Kids Pleasure.

 

U bent van harte welkom om onze school te komen bekijken, samen met kinderen, kleinkinderen en/of iedereen die benieuwd is hoe ons onderwijs voor de (toekomstige) leerlingen in Hoek van Holland eruitziet. 

Er worden -corona proof- rondleidingen gegeven en u heeft voldoende gelegenheid om overal te kijken en vragen te stellen. Het is een mooie kans om de glijbaan en zandbak in onze school uit te proberen en in ons Hi-Tech lokaal te ervaren hoe de leerlingen bij ons toekomstgericht onderwijs krijgen.  

Nieuwsgierig naar ons nieuwe onderwijs, nieuwe visie en nieuwe onderwijsomgeving? Er is meer… We zijn nog niet klaar met vernieuwen! Kom kijken wat we begin van het nieuwe schooljaar nog meer van plan zijn! 

 

Uiteraard kunt u ook alvast een kijkje nemen via onze virtual tour 

https://www.inova-basisonderwijs.nl